Мангальний 50 г. - 30 грн.
Кисло-солодкий 50 г. - 30 грн.
Бургер 50 г. - 30 грн.
Часниковий 50 г. - 30 грн.
Гірчичний 50 г. - 30 грн.
Сметана 50 г. - 30 грн.
Кетчуп 50 г. - 30- грн
шоколадне, ванільне, ягідне
-полунично-банановий
-шоколадний
-карамельний
-молочний
-класичний
-полуничний
-полунично-банановий
-шоколадний
-карамельний
-молочний
-класичний
-полуничний
Творити - означає не копіювати або наслідувати. Кулінарія - це мова, за допомогою якої можна передати гармонію, щастя, красу, складність, поезію, чари, гумор, провокацію, культуру - в загалому, все, з чого складається наше життя.
-Феран Андрія-
- Ресторан-музей складається з просторого залу, фоє та дітячої кімнати
- У ресторані разташовані столики як для великих компаній, так і для затишних посиденьок
- Основні продукти, які використовуються при приготуванні страв, зроблені на власній екоферми з використанням натуральних кормів.
- У залі ресторану просторий танцпол для веселих бенкетів і корпоративів
- У вихідні дні, можна випити натуральний чай з липи, ромашки, шипшини і м'яти з великого старовинного самовара, який виготовляється традиційним сільским способомна дровах и ялинових шишках
- Прийом замовлень до 19:30
Індекс: 67840, Одеська обл., Одеський р-н, с. Молодіжне, Великодолинська дорога 11 (між Великою і Малою Долинами)
Посилання на гугл карти: https://maps.app.goo.gl/xMGr4C6wmkHvTCiF8