Кулiнарне шоу

«теппаньякi»


Теппаньякі - стиль приготування іжї, який полягає в тому, що кухар готує продукти на широкій
залізній сковороді - теппані, поруч з обідаючими людьми, після чого гаряча страва з теппану
одразу потрапляє в тарілки. Ресторан "12 стульев" пропонує для вас два вида меню на теппані та
майстер-клас з приготування страусиного яйця.

МЕНЮ № 1

  • Локшина удон з овочами і телятиною

    300 гр
  • Овочі на теппані

    200 гр
  • Філе качки з соусом теріякі і грінками

    60 гр
  • Панкейки з джемом і морозивом

    100/50 гр
  • Меню розраховане на 8 осіб і подається з келихом червоного вина і негазованою водою.

3000 грн.

МЕНЮ № 2

  • Рис з овочами і морепродуктами

    300 гр
  • Овочі на теппані

    200 гр
  • Смажені креветки і філе лосося

    50/50 гр
  • Панкейки з джемом і морозивом

    100/50 гр
  • Меню розраховане на 8 осіб і подається з келихом білого вина і негазованою водою.

4000 грн.

Майстер-клас з приготування страусиного яйця.

  • Одне страусине яйце вміщує 25-30
    курячих

  • Зберігаються страусині яйця близько трьох місяців.

  • Має корисні властивості

1200 грн.

МАЙСТЕР-КЛАС РОЗРАХОВАНИЙ ДО 20 ЧОЛОВІК

Скорлупа страусиного яйця залишається гостям як сувенір.

Де нас знайти:

Індекс: 67840, Одеська обл., Одеський р-н, с. Молодіжне, Великодолинська дорога 11 (між Великою і Малою Долинами)

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Соціальні мережі: